Mijn natuurlijke voorsprong

Als verandermanager heb ik veel ervaring en kwaliteiten. Hieronder lees je waar ik mij als persoon in onderscheid. Ken je plekken in de maatschappij waar mijn natuurlijke voorsprong waarde kan toevoegen. Laat het mij weten via het contactformulier.

  • Ik ben een creatieve en originele denker die kwetsbare en nieuwe dingen bespreekbaar en letterlijk zichtbaar maakt. Zet mij in voor vraagstukken waar een vernieuwde kijk nodig is en verbanden zien essentieel is. Ik heb het talent om het positieve te blijven zien in elke situatie.
  • Ik vorm een overwogen visie/strategie voor de lange termijn en verbindt er wijze conclusies aan. Ik ben een ziener en heb de gave om vooruit te kijken, te luisteren en te zien wat er speelt en waar behoefte aan is
  • Ik heb een natuurlijke aantrekkingskracht op anderen omdat ik prettig gezelschap ben, daarmee krijg ik mensen mee. Ik geef anderen een goed gevoel. In een groep breng ik diepgang door goede vragen te stellen te sturen op het proces.
  • Ik ben een goede leider, door ruimte te laten aan mensen om zelf na te denken en met ideeën te komen. Door de essentie te zien van personen en de situatie, creëer ik ruimte waarin anderen kunnen presteren en groeien.
Lees mijn curriculum vitae C.V. Marieke Kruitwagen