Interviews

Mijn eigen kwetsbaarheid

Het omarmen van mijn eigen kwetsbaarheid en de kracht daarvan zien. Daar is deze website mee gestart. Waar ik tijdens veel sollicitatiegesprekken te horen kreeg dat het belangrijk is om met de vuist op tafel te slaan, voelde ik steeds meer dat ware kracht gaat om jezelf laten en durven zien in alle kwetsbaarheid.

Van Frustratie naar Inspiratie

Mijn frustratie over het met de vuist op tafel moeten slaan, heb ik omgezet naar inspiratie. Inspiratie om de kracht van kwetsbaarheid zichtbaar te maken. Daarom deze site. Je vindt er interviews en leest er meer over mij. En over mijn visie op de kracht van kwetsbaarheid.  Alle interviews gaan over de kracht van kwetsbaarheid. Organisaties en mensen die werkplezier en mens-zijn bewust inzetten, omdat ze de waarde ervan erkennen en ervaren. Die de moed hebben om hun visie uit te dragen en naar hun visie te handelen. Creativiteit, innovatie en leervermogen vragen om werk weer menselijk te maken. Dat bereik je niet door controle en sturen op resultaten alleen.

lees al mijn interviews 

Ken je zelf mooie voorbeelden van de kracht van kwetsbaarheid die ik kan belichten op mijn website. Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen. Graag ga ik met je in gesprek