Over mij

Ik wil graag werken voor een organisatie die gelooft waar ik in geloof.

Creativiteit, innovatie en leerervaringen vragen om werk weer menselijk te maken. Vertrouwen en empathie leiden tot toewijding en samenwerking. Mensen groeien en geven het beste van zichzelf. Dit genereert blijvend succes.  

Graag kom ik in contact met organisaties die deze werkwijze herkennen en toepassen, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mijn toegevoegde waarde vind je terug in mijn Curriculum Vitae Lees verder »

Proud to be woman. Mooi met kanker!

(Borst)kanker maakt kwetsbaar en tegelijk krachtig. Ik vind het prachtig om vrouwen in hun kwetsbaarheid mooi af te beelden. Onder de oppervlakte van het lichaam, de innerlijke schoonheid, de essentie van iemand zien. En op die manier een  bijdrage leveren aan het verwerkingsproces en het herstel van borstkanker. Wil jij foto’s laten maken van jezelf of ken je iemand die je wil verrassen. Lees verder »

Zen.nl 

Het volgen van de lessen zenmeditatie bij Zen.nl in Zevenaar vormen een belangrijke bijdrage in mijn eigen ontwikkeling. Zen.nl stelt mij in staat om beter te voelen wat ik wil in mijn leven, wat voor mij van waarde is. Het leidt tot een intrinsieke motivatie om dingen vanuit mezelf te doen. Angst voelen en toch stappen zetten.  Lees verder »