Ervaringen van vrouwen

Mijn eigen ervaring is dat het mij heeft gesterkt in mijn zelfvertrouwen over mijn lijf en wie ik ben. Ik mag er zijn, met één borst, met al mijn littekens. Ik voel me mooi en vrouwelijk. Op moeilijke momenten kijk ik naar deze foto's en geven ze me kracht. Tijdens het maken van de foto's voelde ik mij heel veilig bij Marieke en voelde ik heel veel ruimte om te zijn wie ik ben. Dit gun ik veel meer vrouwen.

Ik denk dat iedere vrouw met borstkanker dit zou moeten doen. Het is een fantastische herinnering aan je lichaam. Een ode aan het vrouw-zijn.  

Heb een uurtje of langer… gekeken en gekeken en genoten en tjeeee…..!!!! wat bijzonder!
Wat heb je de make up ook mooi gemaakt zeg! Het past zo mooi bij het geheel. Ik heb mezelf nog nooit als zo'n mooie vrouw gezien. Er zit zoveel tussen dat ik ook nog niet kan kiezen. Heerlijk. Alles op zn tijd
Dank dank dank