Mooi met kanker!

De creatieve en originele denker in mij ziet mogelijkheden. Mogelijkheden om de wereld waarin ik iets kan betekenen voor anderen, uit te breiden. Ik zie duidelijke verbanden tussen de kwaliteiten die ik in mijn werk inzet en mijn passie voor Mooi met kanker!

  • De essentie zien van mensen;  de essentie van vrouwen terug laten komen in mijn foto´s
  • Mijn gave om verbanden te zien; schoonheid en wijsheid met elkaar te verbinden
  • Oog voor het proces van verandering; bijdragen aan het verwerkingsproces van borstkanker
  • Delen van kennis en ervaring; verhalen van vrouwen delen als inspiratie, als groei
  • Omarmen van mijn eigen kwetsbaarheid; eigen liefde laten voelen aan vrouwen
  • Het positieve, mooie zien van elke ervaring; elke verandering van jezelf en je lichaam omarmen

Mooi met kanker!

(Borst)kanker raakt de vrouwelijkheid in jezelf aan. Maakt kwetsbaar en tegelijk krachtig. Ik vind het prachtig om vrouwen in hun kwetsbaarheid mooi af te beelden. Onder de oppervlakte van het lichaam, de innerlijke schoonheid, de essentie van iemand zien. De persoonlijkheid en het charisma van elke vrouw terug laten komen in foto’s. En op die manier een  bijdrage leveren aan het verwerkingsproces en het herstel van borstkanker.

Ik heb me hiervoor laten inspireren door een vriendin. Geconfronteerd met borstkanker, heeft zij de moed gehad om zich kwetsbaar en op een mooie manier, herkenbaar door mij te laten fotograferen. Hier vertelt zij haar ervaringen over het maken van de foto's. Als inspiratie voor anderen.

 

De foto’s die ik van mijn vriendin heb gemaakt, hebben mij geïnspireerd om de waarde te zien van een fotoserie, die het gehele ontwikkelingsproces in beeld brengt.

  • Voorafgaand aan een operatie;
  • met een borst met littekens of zonder een borst;
  • met een kaal hoofd;
  • na het gehele proces.

Het is een manier voor vrouwen om bewust stil te staan bij de veranderingen van hun lichaam. Om van daaruit te ervaren dat elke verandering die je lichaam tijdens dit proces ondergaat, ook positieve dingen met zich meebrengt. Dankbaarheid, voluit leven, genieten ondanks de omstandigheden. Littekens kunnen op die manier trofeeën worden, iets om trots op te zijn en kracht uit te halen. Je lichaam, een vriend in de strijd tegen kanker, in de weg naar herstel.

Wil je zelf foto’s laten maken of een dierbare verrassen? Heb je vragen of wil je verkennen of dit bij jou past? Neem gerust  contact op via het contactformulier of via 06-39339539. Klik hier voor meer informatie over een fotosessie en hier voor voorbeeldfoto's