Fotosessie

Ik ga graag in op verzoeken van vrouwen met (borst)kanker om foto’s te maken. We gaan samen op ontdekkingsreis. Ik reis met je mee en leg vast hoe jij dit proces beleeft.

Mogelijkheden (zowel apart als samen te boeken)
  • Vóór een mogelijke operatie
  • Met een borst met littekens of zonder een borst
  • Met een kaal hoofd
  • Na het hele proces
Visagie

Daarnaast verzorg ik de visagie. Deze stem ik af op jouw behoeften. Je kunt ervoor kiezen om eens te verkennen hoe je er met make-up uitziet. Of puur naturel op de foto gaan. Met een kaal hoofd is het heel mooi om het accent juist meer op het gezicht te leggen door sprekende make-up aan te brengen.

Bijzondere momenten

Daarnaast is het mogelijk om bijzondere momenten tijdens het proces vast te leggen. Denk daarbij aan het afknippen van jouw haren omdat ze gaan uitvallen door de chemo. Ik heb de ervaring dat juist het vastleggen van de emoties heel mooi kan zijn. Een aantal foto’s hiervan zijn terug te vinden in mijn portfolio.

Een fotosessie bestaat uit een kennismakingsgesprek en de fotosessie zelf.

Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek kijken we of er een klik is. We gebruiken mijn opgebouwde portfolio als leidraad. We gaan samen brainstormen over wat jij wilt uitstralen op de foto’ s en welke sfeer en voorwerpen daarvoor nodig zijn. Denk daarbij aan mooie sjaals, sieraden, lingerie, bloemen, bodypaint.

Duur: 1,5 á 2 uur

Fotosessie

Om te zorgen voor een ontspannen en passende sfeer, maken we samen een mooi decor in je eigen omgeving, waar jij je prettig voelt. Niet gekunsteld. Het is belangrijk dat je jezelf herkent in de foto’s. Om dit te bereiken gebruik ik materialen en spullen van jou zelf. Bijvoorbeeld bloemen uit je eigen tuin, mooie sjaals en kledingstukken, sieraden, edelstenen, knuffels.

Als je tijdens het maken van de foto’s bij jouw kracht en vrouwelijkheid kan komen, is dat terug te zien in de foto’s. Ze vormen dan een mooi aandenken, een verankering voor dagen waarop je jezelf minder goed voelt. Zo is het mogelijk om een positieve laag te leggen op de ervaring.

Duur: 3 uur

Totale prijs: 150 euro

Wil je zelf foto’s laten maken of wil je een dierbare verrassen? Heb je vragen of wil je verkennen of dit bij jou past? Neem gerust  contact op via het contactformulier of via 06-39339539. 

Marieke

Ik, Marieke, creatief en gevoelig, wil iets betekenen voor mensen, niets is te gek. Ik werk vanuit respect en liefde. Met een vleugje humor. Dit zie je terug in mijn werk. Ik heb geen professionele fotografieopleiding gevolgd, wel werk ik vanuit mijn hart en mijn intuïtie. Ik stem me af en leef me in. Ik geloof dat als je doet waar je blij van wordt, je kunt doen wat je wilt doen. Dat je anderen daarmee raakt.

de waarde van de kunst(enaar) wordt bepaald door de liefhebber